Skroz promenjen lični opis! Evo kako je Aneli Ahmić izgledala pre operacija i silikona: Lice kao tuđe, a grudi...
Aneli Ahmić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

KAKVA PROMENA!

Skroz promenjen lični opis! Evo kako je Aneli Ahmić izgledala pre operacija i silikona: Lice kao tuđe, a grudi...

Aneli Ahmić ne krije da je radila brojne estetske zahvate kako bi postigla željeni izgled

Objavljeno:

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić izazvala je pažnju javnosti tokom učešća u prethodnoj sezoni "Elite" kada je ispričala da ju je nevenčani suprug Asmin Dudržić ostavio zbog Stanije Dobrojević.

Aneli Ahmić ne krije da je radila brojne estetske zahvate kako bi postigla željeni izgled, a na društvenim mrežama i dalje postoje fotografije na kojima se vidi kako je ona izgledala pre svih operacija.

Ovo što je evidentno je da je Aneli radila botoks, da je podizala kapke, uradila "mačije oči", korigovala je i obrve i nos, a takođe je i dobunjavala usne. Poznato je i to da je Aneli svojevremeno ugradila silikone u grudi.

Aneli Ahmić
Aneli Ahmićfoto: Printscreen/Instagram/aneliahmic

Aneli Ahmić i Mateja Matijević su se na žurki ljubili pred svima.

- Krenuli smo druženje, prijamo jedno drugom. Mi smo ušli u nešto. Ne znam da li smem da ozvaničim, ima učesnika koji će da riknu, nekoga će da opali srce - govorio je Mateja.

- Prošle sezone su svi govorili da sam folirant i da ne volim Janjuša, a sad da ga volim i da ga čekam. Šta je sad problem? Mene to više ne interesuje. Ja sam govorila kad me je interesovalo, do pre dva dana. Nisam mogla da povučem crtu. Mateja i ja smo se posvađali, videla sam da mi fali, da gledam gde je i razmišljala sam da li ćemo opet da pričamo. Pomirili smo se i ta osoba mi više nije pala na pamet. Nešto me je preseklo, govorim iskreno - dodala je Aneli.

Bonus video:

07:11

Prva izjava drugoplasirane učesnice Aneli Ahmić

(Espreso/kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.